söndag 22 november 2009

Fröken E

Hon kom till mig på cykel och till låtar om fritt fall och tonårsrum klippte vi ord ur tidningar, åt nybakt bröd och drack citronte. Hon berättade om traktorer och sitt nya nästanhem och jag berättade om saknaden och räkor, medan vi spelade frågespel och turades om att rita på en servett. Ibland pratade vi inte alls och de stunderna slapp jag höra min nya röst som egentligen inte alls passar i min mun. Alldeles för tidigt snörde hon på sig sina kängor igen, kramade mig länge länge och försvann i mörkret.
Jag tycker om henne. Mycket.

7 kommentarer:

  1. Jag vill cykla till dig,
    och klippa ord ur tidningar.

    hjärta

    SvaraRadera
  2. åh du flicka med sådan vacker personlighet, du får mig helt varm. och glad förstås.
    jag önskar att du, och alla fina, kunde komma och bo med mig i mitt nya nästanhem. för det är verkligen finast på jorden.

    tack för finfinfin lördag♥.

    SvaraRadera
  3. låter onekligen som en kalaspingla...

    (angående brevet: sei nicht traurig, jag har all tid i världen♥)

    SvaraRadera
  4. Det allra bästa.... Malin och hennes goa vänner, riktiga vänner. Kram till er alla. Kram från mor

    SvaraRadera
  5. Men.. bloggkoll har varit elakt! Eller så har jag varit glömsk, i vilket fall som helst så blir detta svar och kommentar, i en.

    Svar: Wow, Malin. Jag får lust att göra listor till allt nu! Hur jag ska ta på mig mina kläder, vad ska komma först? Vilka dagar jag har ost, och vilka dagar jag har skagenröra på mackan. Vilken dag jag ska dricka oboy, vilken dag jag ska dricka te. Vad jag ska dricka när jag pluggar och när jag ska gå och lägga mig och på vilken sida ska jag sova?
    (Vilken dag ska jag byta lakan och när får jag vända kudden?)
    Vem ska jag träffa idag och vem ska få julklappar?
    Inbäddad kommentar: Jag vill träffa dig jättesnart och det är vemodigt att du ska börja på Schillerska, för då har du inget litet hem som folk kan besöka dig i. Ingen egen spis och ingen egen hall.
    Men det ska bli så himla kul (och mysigt)att vinka åt dig på rasterna och i korridorerna.
    Jag saknar dig, och dina ord värmde verkligen<3

    SvaraRadera